Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wij geven je graag antwoord op de meest gestelde vragen. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan aub contact met ons op.


Wasstraat

Waar is de wasstraat in Osdorp gebleven?

Helaas hebben wij op 3 juli 2023 onze vestiging in Osdorp (L. van Sonsbeeckstraat 2) moeten sluiten wegens diverse omstandigheden. De klanten die hier wasten zijn uiteraard welkom bij onze wasstraat slechts 2 km verderop, in Sloten op de Langsom 2.

Het waspas tegoed dat u had bij de vestiging in Osdorp is nog steeds geldig bij onze andere wasstraat in Sloten. U bent dus niet uw geld kwijt!

Wat zijn de openingstijden van Excellent carwash Sloten?

 

De wasstraat is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 18:00 en op zondag van 10:00 tot 18:00.

Onze wasboxen en stofzuigers zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar geopend.

Wat is de maximale hoogte?

Onze wasstraat kan auto’s tot 2.00 meter hoog wassen. Klik hier voor alle informatie als je een bestelbus of een grote SUV wilt laten wassen.

Onze wasboxen kunnen auto’s tot 3.00 meter hoog wassen.

Krijgt mijn auto krassen door de wasstraat?

 

Nee.

Doordat wij je auto handmatig voorwassen voordat je de wasstraat in gaat ben je verzekerd van een krasvrij resultaat. Daarnaast zijn onze borstels allemaal van textiel wat er voor zorgt dat ze kletsnat zijn en dus geen krassen kunnen maken. Dit in tegenstelling tot de ouderwetse nylon borstels die nooit nat worden. Onze droogdoeken zijn van microvezels welke het laatste water weer absorberen als je de wasstraat verlaat.

Kan ik met mijn cabrio door de wasstraat?

Maak je geen zorgen. Onze waxen en drooghulpen zijn zo ingesteld dat je cabrio dak geen schade ondervindt. Sterker nog, je softtop krijgt een extra beschermende laag en een mooie diepe glans.

Welke betaalmiddelen accepteren jullie?

Wij accepteren alle betaalmiddelen zoals bankpassen, creditcards en Multi Tank Card / Travelcard. Daarnaast kan u bij onze machines en in de wasboxen tevens contactloos te betalen.

Is jullie carwash milieuvriendelijk en duurzaam?

Wij wassen zéér milieuvriendelijk door het gebruik van volledig biologisch afbreekbare shampoo’s en waxen. Daarnaast hebben wij onze eigen grondwaterbron en vangen wij al het vuile water op en zuiveren we dat alvorens we het weer hergebruiken.

Kan ik bij jullie stofzuigen?

Wij hebben meerdere professionele stofzuigers tot de beschikking voor het stofzuigen van je auto. Ook zijn onze stofzuigers voorzien van stofblazers zodat je je interieur stofvrij kunt blazen.

Hoe lang duurt het om mijn auto in de wasstraat schoon te maken?

We streven er naar om je auto binnen 6-7 minuten weer excellent schoon te hebben.

Wat moet ik doen als ik mijn auto in de wasstraat rij?

Maak je geen zorgen! Onze medewerkers helpen je ten alle tijden met het manoeuvreren in de juiste positie.
Het is wel handig als u deze instructies opvolgt:

– Spiegels (indien mogelijk) inklappen
– Antenne inschuiven, platleggen of verwijderen
– Ruitenwisser sensor uitzetten
– Auto in vrij/neutraal zetten
– Handrem niet aantrekken
– Motor aan laten staan
– Niet sturen en remmen in de wasstraat

Je kunt deze instructies ook in de wasstraat vinden.

Hoe lang mag ik mijn voertuig wassen in de wasbox?

Je mag de wasbox zo lang gebruiken als je wilt. Echter zijn onze wasboxen zeer populair en zouden wij je vriendelijke willen vragen deze niet onnodig bezit te houden. Dit wil zeggen dat het nadrogen van de auto en het zemen van de ruiten etc beter op een parkeerplek aan de overkant gedaan kan worden. Immers zullen er andere klanten op u aan het wachten zijn om de wasbox in gebruik te nemen.

Kan mijn minicar (o.a. Canta) door de wasstraat?

Yes, uw minicar kan in onze vestiging aan de Langsom 2 in Amsterdam door de wasstraat. Kom langs voor een een poetsbeurt voor uw minicar. Wij wassen de volgende minicars Chatenet, Bellier, Aixam, Ligier, Grecav, Casalini, Microcar, M.go, MC1, Virgo, MC2, Jdm, Canta. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 18:00 en op zondag van 10:00 tot 18:00. Wilt u buiten openingstijden uw minicar wassen kom, dan naar onze wasbox (Langsom 2), hier kunt u 365 dagen per jaar 24 uur per dag zelf uw minicar wassen.

Zijn er speciale tarieven voor taxi’s?

Jazeker! Wij ontvangen graag taxichauffeurs in onze carwash. Neem contact met ons op voor meer informatie aangaande de tarieven.


Onbeperkt wassen

Hoe meld ik me aan?

Je kunt je aanmelden via deze link.

Hier kun je direct aangeven welk abonnement je zou willen en deze direct betalen. Het abonnement is dan direct actief en dan kun je direct bij onze vestigingen wassen.

Hoe word ik herkend bij de kassa?

Maak je geen zorgen, op al onze vestigingen hangen kentekenscanners die zien direct wie je bent. Onze kassa is hiermee gekoppeld en daarom kun je direct geholpen!

Waar log ik in?

Inloggen om je gegevens te bekijken kan via deze link.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Geen probleem. Je kunt via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen.

Hoe wijzig ik mijn kenteken?

Log in op je online account via deze link en pas het kenteken aan.

Let op; je kunt maximaal 1x per maand zelf je kenteken wijzigen met een maximum van 3x per jaar.
Lukt het je niet om zelf de wijziging door te voeren? Neem contact met ons op.

Hoe wijzig ik mijn persoonlijke gegevens?

Je kunt inloggen op je account en daar eenvoudig zelf je gegevens aanpassen.

Inloggen kan door hier te klikken.

Let op: je emailadres/gebruikersnaam kun je niet zelf wijzigen, onze klantenservice helpt je hier graag bij.

Waar wijzig ik mijn bankrekeningnummer?

Je kunt eenvoudig je rekeningnummer wijzigen door in te loggen op je account via deze link. Vervolgens kies je voor de optie “Rekening wijzigen”. Je zult nu met je nieuwe rekeningnummer een betaling van 1 cent moeten uitvoeren ter verificatie van het rekeningnummer. De volgende automatische incasso zal nu vanaf je nieuwe rekeningnummer plaats vinden.

Hoe wijzig ik mijn abonnementsvorm?

Log in op je account via deze link en kies de optie “aanpassen”.

Let op: kies je voor een upgrade dan heeft deze aanpassing altijd 24 uur verwerkingstijd nodig. Het abonnementsgeld zal naar rato verwerkt worden middels een automatische incasso. Kies je voor een downgrade dan zal de nieuwe abonnementsvorm per de nieuwe periode ingaan.

Hoe pauzeer ik mijn abonnement?

Log in op je online account via deze link en klik op “Pauzeren”. Voer vervolgens een einddatum in en klik op “Bevestigen”. Je kunt ook een eerdere pauzering opheffen door op “Verwijderen” te klikken.

Let op; het duurt ongeveer 24 uur voordat je aanpassing is verwerkt in alle systemen!

Hoe download ik mijn BTW factuur?

Log in op je account via deze link.
Eenmaal ingelogd heb je een menu-item genaamd “mijn transacties”. Hier vind je al je transacties. Middels het pdf icoontje kun je de BTW facturen hier downloaden.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Log in op je account via deze link.

Klik op de optie “beëindigen”.

Let op; zorg dat je minimaal 1 dag voordat je abonnement wordt verlengd hem opzegt.

Kan ik na activatie meteen mijn auto laten wassen?

Jazeker! Het abonnement is direct actief.

Wat zijn de abonnementsprijzen?

Alle actuele prijzen vind je op deze pagina.

Kan ik ook voor een ander programma kiezen?

Jazeker, geen probleem. Je kunt altijd op de vestiging aangeven dat je een ander programma wenst. Je betaalt dan eenmalig iets bij.

Wat is mijn loginnaam?

Je login is bijna altijd het e-mail adres dat je hebt gebruikt ten tijde van je registratie voor het abonnement. Kom je er niet uit? Neem even contact met ons op.

Wie is mollie?

Mollie is onze betaalpartner. Dit zal ook op je afschrift te zien zijn.

De incasso is mislukt. Wat nu?

Maak je geen zorgen, dat kan wel eens gebeuren. Je zult via onze betaalpartner Mollie een e-mail krijgen met een betaal-link. Op die manier kun je alsnog betalen voor je abonnement. Check ook je spambox mocht je hem niet vinden!

Kan ik ook anders betalen dan via automatische incasso?

Ons abonnement werkt enkel via een automatische incasso. Helaas is het niet mogelijk om op een andere manier te betalen.

Kan ik mijn openstaande factuur ook bij de kassa betalen?

Dit is helaas niet mogelijk. Je ontvangt van Mollie een e-mail met een betaallink als de automatische incasso is mislukt. Dit is de enige manier om je abonnement opnieuw te betalen.


Waspas

Hoe registreer ik mijn waspas?

 

Je kunt je waspas registreren middels deze link.

Vul je Waspas nummer en het verkregen wachtwoord in. Hierna kom je in je persoonlijke omgeving terecht waar je je gegevens kunt invullen, gebruik hiervoor de functie “Gegevens wijzigen” en sla je gegevens op.

Waar staat mijn tijdelijke wachtwoord?

Deze is op een aparte bon voor je geprint en tezamen met je Waspas uitgereikt. Wachtwoord bon niet meer in je bezit? Op vertoon van je Waspas kun je op een vestiging een nieuw wachtwoord verkrijgen, vraag onze kassamedewerker erom.

Waar log ik in op mijn waspas?

Inloggen op je waspas kan middels deze link.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt

Als je je e-mailadres hebt opgeslagen in je Waspas account dan kun je via deze link een nieuw wachtwoord aanvragen.

E-mailadres niet opgeslagen? Op vertoon van je Waspas kun je op een vestiging een nieuw wachtwoord verkrijgen, vraag onze kassamedewerker erom.

Ik ben mijn waspas verloren

Wat vervelend maar dit lossen we uiteraard voor je op! Zijn je gegevens (naam, adres en/of e-mailadres) bij ons bekend? Dan kunnen we je pasnummer achterhalen en blokkeren. We zullen je gegevens en eventuele tegoed overzetten op een nieuwe pas en deze voor je klaar leggen op een vestiging naar jouw keuze. Geen gegevens opslagen in je online account? Misschien beschik je nog over een (oude) kassabon, hierop staat het pasnummer die wij nodig hebben. In het verleden je pas opgewaardeerd? Aan de hand van de datum, tijd, locatie en het bedrag kunnen we ook proberen je pasnummer te achterhalen en je zo te voorzien van een nieuwe pas.

 

Ik ben mijn waspas kwijt

Wat vervelend maar dit lossen we uiteraard voor je op! Er zijn een aantal dingen die je kan doen:

1) Login op onze site met je emailadres. Na het inloggen zie je je pasnummer staan. Sla je pasnummer op in een klantenkaart-app zoals bijv. Stocard en je kan hem gewoon weer gebruiken.

2) Onthoud het waspasnummer en geef dit door bij de kassa als u komt wassen. Wij kunnen je gegevens opzoeken in ons systeem.

3) Kom naar de wasstraat en we geven je een nieuwe fysieke waspas, ook zetten we dan je wastegoed om naar je deze nieuwe waspas.

Hoe krijg ik de registratiebonus?

 

Wanneer je je persoonlijke gegevens opslaat en de optie “ik wil op de hoogte gehouden worden via e-mail/sms” aanvinkt dan ontvang je van ons een registratie bonus van € 5,- cadeau! Dit zal automatisch worden bijgeschreven op je Waspas.

Wat is mijn huidige saldo?

Je actuele saldo zie je terug zodra je bent ingelogd in je online account.

Hoe waardeer ik mijn waspas op?

Zodra je bent ingelogd in je online account, heb je de mogelijkheid om via iDeal op te waarderen. Uiteraard kun je ook altijd op onze vestigingen opwaarderen, onze medewerkers helpen je hier graag bij.

Krijg ik korting met mijn waspas?

Je krijgt altijd korting wanneer er volledig wordt afgerekend met het tegoed op de Waspas.