Wasstraat Osdorp

Helaas, niet altijd goed nieuws

Met ingang van 3 juli 2023 hebben wij vanwege diverse omstandigheden besloten tot het sluiten van deze Excellent Carwash vestiging.

Het goede nieuws is dat u 2 km verderop, bij onze andere vestiging (Langsom 2 te Amsterdam), wel uw auto kunt blijven wassen. Ook uw waspas tegoed blijft hier gewoon geldig.

Hopelijk zien wij u snel weer!

Vestiging Osdorp

Recent is deze vestiging volledig opnieuw gebouwd waarbij alles is vervangen voor het beste van het beste. Als uw aan komt dan doen we eerst een handmatige voorwas waarbij we al het vuil van uw auto en velgen verwijderen. Zo’n grondige handmatige voorwas is uniek in Amsterdam, maar hiermee garanderen wij een super schone auto of bestelbus. U krijgt bij Excellent Carwash dan ook een 100% tevredenheidsgarantie. Na de wasbeurt kunt u uw auto stofzuigen op ons stofzuigplein en we hebben hier ook dashboard hoge luchtdruk guns voor een perfect resultaat.


Wasstraat Osdorp

We beginnen met het voorwassen van je auto. Hierna begeleiden we je op onze kettingbaan alwaar het was proces begint. Omdat we de wasstraat zeer recent volledig opnieuw hebben gebouwd ben je er zeker van dat alles het beste van het beste is. Zo wassen wij met de zachtste textiel borstels van Brushcom en gebruiken wij vlekvrij osmosewater om de auto weer af te spoelen Deze vestiging kan ontzettend goed en snel je auto wassen. Ga er van uit dat je binnen enkele minuten weer met een schone auto buiten staat.


Veilig voor alle soorten auto’s

Onze wasstraat is voorzien van allerlei sensoren en lasers waarmee we nauwkeurig de afmetingen van de auto of bestelbus inlezen. Onze machine past zich vervolgens aan aan de afmetingen van de auto. Op deze manier bent u gegarandeerd van een veilig proces. Wij wassen alle auto’s en bestelbussen tot 2 meter hoogte. Onze biologische shampoo’s en waxen zijn van de nieuwste generaties en wij hebben onze eigen grondwaterbron en waterzuiveringsinstallatie. Op deze manier wassen wij je auto zeer milieuvriendelijk.
Wasstraat prijzen v/a:

€ 11,50

“Mijn auto ziet er na een wassing altijd als nieuw uit. Alsof hij net uit de showroom komt.”

Wat onze klanten over ons zeggen

Saartje PostJanuari, 2023

Zeer tevreden, vooral omdat het personeel in de wasstraat zo ontzettend vriendelijk is! Op een plek waarbij je het misschien niet per sé verwacht, maar wel erg welkom 🙂

Lot van de WeteringDecember, 2022

Erg klantvriendelijk! Medewerkers zijn altijd vrolijk en behulpzaam. Door het uitgebreide handmatige schoonspuiten, terwijl je zelf lekker lui in je auto zit te wachten, wordt je auto gegarandeerd schoon. In mijn geval zelfs na ruim een jaar mijn auto niet wassen: doen ze niet moeilijk over maar zien ze als een mooie uitdaging 🙂