• Wasboxen & stofzuigerplein:
    24/7 geopend
  • Wasstraat:
    Ma–za: 08:00–18:00
    Zo: 10:00–18:00

Lieve autolevers, bent u al op de hoogte van de aankomende zandbui? Deze onvermijdelijke lente-gebeurtenis kan een rampzalig effect hebben op de glans van uw trots en glorie. Maar niet getreurd, want bij Excellent Carwash staan we klaar om uw vierwieler te redden van een mat en dof bestaan!

Zodra de eerste zandkorrels in de lucht hangen, is het tijd om actie te ondernemen. En waar kunt u beter terecht dan bij ons, de zandbuispecialisten? Met onze krachtige waterstralen en magische poetsmiddelen vegen we dat vervelende stof in een oogwenk van uw auto.

Stel je voor: een stralende, blink-nieuwe look terwijl anderen door de straten rijden met een vaal en grauw uiterlijk. Dankzij onze vakkundige behandeling zult u de zon extra fel zien schitteren op uw gelakte oppervlakten. Uw auto zal de blikvanger zijn!

Dus laten we deze lente niet onopgemerkt voorbijgaan. Kom snel langs voor een preventieve wasbeurt en laat de zandbui ons het werken. Met een nitidoglanzend resultaat als beloning, zult u genieten van elke kilometer die u aflegt.

Bel snel voor een afspraak of rijd zomaar binnen. Wij staan voor u klaar om de strijd met het zand aan te gaan! Geniet van de lentezon in stijl.

Share