Wasstraat Amsterdam

Voorwassen

Een cruciaal onderdeel van een excellent eindresultaat is dat de voorwas perfect wordt uitgevoerd. Onze medewerkers zijn getraind om uw auto zo voor te wassen dat hij al bijna schoon door de wasstraat gaat, dit is uniek voor een wasstraat in Amsterdam. Wij durven te garanderen dat wij altijd het best mogelijke schone resultaat bereiken, dit noemen wij 100% tevredenheidsgarantie.


Wasstraat

Na het voorwassen van je auto en velgen kom je in onze wasstraat terecht. Onze wasstraat recent volledig vernieuwd waardoor wij een excellent en krasvrij eindresultaat kunnen garanderen. Zo wassen wij met de zachtste textiel borstels en gebruiken wij vlekvrij osmosewater om de auto weer af te spoelen. Omdat wij meerdere auto’s tegelijk kunnen voorwassen en de wasstraat voldoende capaciteit heeft kom je er binnen enkele minuten weer met een schone auto uit.


Veilig voor alle auto’s

Omdat elke auto of bestelbus anders is wordt er door onze wasstraat met 6 lasers nauwkeurig ingemeten wat de formaten van je voertuig zijn zodat je er perfect doorheen past. Onze borstels zijn van het zachtste textiel en zijn daardoor veilig voor je autolak. Onze biologische shampoo’s en waxen zijn van de nieuwste generaties en wij hebben onze eigen grondwaterbron en waterzuiveringsinstallatie. Hierdoor kunnen wij heel milieuvriendelijk je auto wassen.
Wasstraat prijzen v/a:

€ 11,50

“Mijn auto ziet er na een wassing altijd als nieuw uit. Alsof hij net uit de showroom komt.”

Wat onze klanten over ons zeggen

Saartje PostJanuari, 2023

Zeer tevreden, vooral omdat het personeel in de wasstraat zo ontzettend vriendelijk is! Op een plek waarbij je het misschien niet per sé verwacht, maar wel erg welkom 🙂

Lot van de WeteringDecember, 2022

Erg klantvriendelijk! Medewerkers zijn altijd vrolijk en behulpzaam. Door het uitgebreide handmatige schoonspuiten, terwijl je zelf lekker lui in je auto zit te wachten, wordt je auto gegarandeerd schoon. In mijn geval zelfs na ruim een jaar mijn auto niet wassen: doen ze niet moeilijk over maar zien ze als een mooie uitdaging 🙂