Over ons

Over Excellent Carwash


In 2018 hebben we de vestiging in Amsterdam Sloten overgenomen van de vorige eigenaar. We hadden maar 1 doel voor ogen en dat is om weer de beste carwash van de omgeving te worden. We zijn inmiddels enkele jaren verder en dat doel is aardig bereikt. Inmiddels is alles vernieuwd en gerenoveerd en durven wij te zeggen dat met ons vriendelijke personeel je auto in geen betere handen had kunnen zijn.

Begin 2021 hebben wij de carwash in Osdorp overgenomen, de voormalige Jordan Carwash. Inmiddels is deze omgedoopt tot een Excellent Carwash waarbij letterlijk alles vernieuwd is. Deze wasstraat is toonaangevend over de hele wereld door het gebruik van discotheekverlichting door de gehele wasstraat. Een ervaring die wel zo leuk is naast een perfect schone auto.

Eind 2021 is de vestiging in Sloten ook onder handen genomen. Alles is vernieuwd. Ook hier is weer gekozen voor een speciale ervaring dmv discotheekverlichting. Deze vestiging kan er ook weer jaren tegenaan na deze grondige renovatie.

Opgesomd wat wij voor je auto hebben:

  • Eigen bronwater en recycling systeem
  • Wateronthardingssysteem
  • Osmosewater
  • Volledig biologisch afbreekbare shampoo’s en waxen
  • De beste zachte textiellappen voor een krasvrij resultaat
  • En nog veel meer..

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze wasstraten of wasboxen!


Dit is waarom je bij ons je auto moet wassen:

Krasvrij wassen

Het is wel degelijk mogelijk! Wij gebruiken alleen de allerbeste machines en materialen en dat merk je bij het eindresultaat.

Snel & efficiënt

Wij doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer met een blinkende auto op pad te krijgen.

Dag en nacht geopend

Onze wasboxen en stofzuigers zijn dag en nacht geopend.

Eerlijke prijzen

Wij vinden een eerlijke prijs erg belangrijk. Onze prijs/kwaliteit verhouding is perfect.