Wasboxen Amsterdam

Wasboxen

Je auto zelf wassen in onze wasboxen.

In onze wasboxen kun je je helemaal uitleven. Wij hebben begin 2020 al onze wasboxen vervangen voor typen met de nieuwste innovaties op wasgebied. U heeft bij ons de beste wasbox resultaten van heel Amsterdam.

Hoe werkt het?

Je kunt onze wasboxen activeren door er munten in de werpen of via contactloos betalen de wasbox te starten. Zo kun je makkelijk zelf bepalen hoe lang je bezig wilt zijn met het schoonmaken van je auto.

De wasboxen zijn uitgerust met:

  • Intensiefreiniger
  • Actief schuimkanon met borstel of lans
  • Hogedruk wassen met shampoo
  • Glanspantser met borstel
  • Naspoelen met wax
  • Naspoelen vlekvrij met (osmose)water

Daarnaast kun je gebruik maken van ons stofzuigplein.

Betalingswijze

U kunt betalen met: €0.50, €1,- en €2,- munten evenals met contactloos betalen of apple pay.

Waarom u niet thuis uw auto moet wassen

Uw auto thuis op de oprit wassen is slecht voor het milieu en uw portemonnee. Wij recyclen ons water voor meer dan 90%. Daarnaast worden alle schadelijke stoffen uit ons water gezuiverd. Dit kunt u thuis allemaal niet doen. Daarom is het reeds in veel landen verboden om uw auto thuis te wassen.
Al onze wasproducten zijn biologisch afbreekbaar. Ook is al onze apparatuur optimaal afgesteld, iets wat u thuis niet voor elkaar krijgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wasbox prijzen v/a:

€ 1,00

Onze wasboxen zijn allemaal in 2020 vervangen en zijn de allerbeste in Amsterdam en omstreken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Sarah PostSeptember, 2021

Zeer tevreden, vooral omdat het personeel in de wasstraat zo ontzettend vriendelijk is! Op een plek waarbij je het misschien niet per sé verwacht, maar wel erg welkom 🙂

Lotje de HaesNovember, 2020

Erg klantvriendelijk! Medewerkers zijn altijd vrolijk en behulpzaam. Door het uitgebreide handmatige schoonspuiten, terwijl je zelf lekker lui in je auto zit te wachten, wordt je auto gegarandeerd schoon. In mijn geval zelfs na ruim een jaar mijn auto niet wassen: doen ze niet moeilijk over maar zien ze als een mooie uitdaging 🙂