Wasboxen Amsterdam

Wasboxen

Je auto, bakfiets, scooter, fiets of camper zelf wassen in Amsterdam in een van onze wasboxen?

In onze wasboxen kun je je helemaal uitleven. Wij hebben de meest moderne wasboxen van Amsterdam. Onze nieuwe wasboxen hebben we ingericht met de nieuwste innovaties op wasgebied. Dikke shampoos en goede borstels met lange haren i.c.m. krachtige hogedruk spuiten zorgen voor een perfect resultaat. Kom wassen in een van onze wasboxen aan de Langsom 2 in Amsterdam Sloten en laat overtuig uzelf. U heeft bij ons gegarandeerd het beste resultaat van heel Amsterdam, 100% tevredenheidsgarantie.

Hoe werkt het?

Je kunt onze wasboxen activeren door er munten in de werpen of via contactloos betalen de wasbox te starten. Zo kun je makkelijk zelf bepalen hoe lang je bezig wilt zijn met het schoonmaken van je auto, scooter, fiets of camper. Je kan in onze wasboxen terecht met voertuigen tot 3 meter hoogte. Een grote bestelbus, caravan of camper zijn dus geen probleem om die te komen wassen in onze wasbox. Onze wasboxen zijn 24/7 365 dagen per jaar geopend, dus u kan altijd bij ons terecht voor zelfwas.

De wasboxen zijn uitgerust met:

  • Intensiefreiniger
  • Actief schuimkanon met borstel of lans
  • Goede borstels van met lange haren
  • Hogedruk wassen met shampoo
  • Glanspantser met borstel
  • Naspoelen met wax
  • Naspoelen vlekvrij met (osmose)water

Daarnaast kun je gebruik maken van ons stofzuigers met hoge druk gun voor het reinigen van uw interieur.

Betalingswijze

U kunt betalen met: €0.50, €1,- en €2,- munten evenals met contactloos betalen of apple pay.

Waarom u niet thuis uw auto moet wassen

Uw auto thuis op de oprit of op straat wassen is slecht voor het milieu en uw portemonnee. Wij recyclen ons water voor meer dan 90%. Daarnaast worden alle schadelijke stoffen uit ons water gezuiverd. Dit kunt u thuis allemaal niet doen. Daarom is het reeds in veel landen verboden om uw auto thuis of op straat te wassen.
Al onze wasproducten zijn biologisch afbreekbaar. Ook is al onze apparatuur optimaal afgesteld, iets wat u thuis niet voor elkaar krijgt.

Wij verwelkomen u graag in een van onze wasboxen te Langsom 2 te Amsterdam Sloten. Reeds vele tevreden klanten uit Badhoevedorp, Lijnden, Amsterdam Osdorp en Amsterdam Sloten en omstreken gingen u voor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Wasbox prijzen v/a:

€ 1,00

Onze wasboxen zijn allemaal in 2023 vervangen en zijn de allerbeste in Amsterdam en omstreken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Saartje PostJanuari, 2023

Zeer tevreden, vooral omdat het personeel in de wasstraat zo ontzettend vriendelijk is! Op een plek waarbij je het misschien niet per sé verwacht, maar wel erg welkom 🙂

Lot van de WeteringDecember, 2022

Erg klantvriendelijk! Medewerkers zijn altijd vrolijk en behulpzaam. Door het uitgebreide handmatige schoonspuiten, terwijl je zelf lekker lui in je auto zit te wachten, wordt je auto gegarandeerd schoon. In mijn geval zelfs na ruim een jaar mijn auto niet wassen: doen ze niet moeilijk over maar zien ze als een mooie uitdaging 🙂