• Wasboxen & stofzuigerplein:
    24/7 geopend
  • Wasstraat:
    Ma–za: 08:00–18:00
    Zo: 10:00–18:00

Ons hippe stofzuigplein: de boutique voor jouw autoplezier! 💪

Is je interieur toe aan een grondige poetsbeurt? Dan is ons vernieuwde stofzuigplein dé hotspot voor autogeluk! Met ons hypermoderne en gebruiksvriendelijke systeem tover jij jouw auto in een mum van tijd weer om tot een fris ruikend paleisje.

Onze krachtige industrie-stofzuigers hebben een enorme capaciteit, waardoor elk kruimeltje en stofdeeltje verdwijnt. Van de kleinste hoekjes tussen de stoelen tot diep in de bekleding: met 3.500 Watt zuigkracht reinig jij moeiteloos elke millimeter. Zelfs haren van je trouwe viervoeter zijn in een oogwenk verwijderd!

Bovendien hebben we een handige accessoire om ook het dashboard en de ventilatieroosters te ontbloten van aanslag. Met de fijne spleetmondstuk zuig je gemakkelijk al het vuil uit de kleinste gaatjes en naden.

En dankzij de ruim opgezette parkeerplekken manoeuvreer jij moeiteloos rondom je auto heen. Onze stofzuigers zijn letterlijk in een wip aangesloten! Kom dus snel naar ons boutique stofzuigplein en ervaar zelf het gemak. Want jij verdient alleen het beste voor jouw trots bezit! 😉

Namens het hele Excellent Carwash team heten we je van harte welkom. Geniet van onze service en rijd relaxed weg in een fonkelend interieur! ✨