• Wasboxen & stofzuigerplein:
    24/7 geopend
  • Wasstraat:
    Ma–za: 08:00–18:00
    Zo: 10:00–18:00

Bij Excellent Carwash doen we er alles aan om de buitenkant van uw auto in topconditie te houden. Want een schone auto is niet alleen een lust voor het oog, het draagt ook bij aan een lagere brandstofconsumptie.

Onze vakkundige wassers nemen alle tijd om de buitenkant tot in de puntjes te laten glanzen. Met onze geavanceerde wasinstallatie en premium reinigingsproducten wordt zelfs de meest hardnekkige vervuiling moeiteloos verwijderd. Uw auto krijgt weer de stralende uitstraling die hij verdient!

Wilt u ook het interieur een grondige schoonmaakbeurt geven? Geen probleem! Bij ons kunt u gebruikmaken van onze krachtige stofzuigers om alles tot de laatste kruimel op te ruimen. En met onze milieuvriendelijke interieurreinigers maakt u het zelf weer picobello schoon van binnen.

Zo kunt u met een zuiver geweten en longen opnieuw de Amsterdamse straten op in een auto die er van buiten én binnen als nieuw uitziet. Wilt u weer met volle teugen genieten van die vertrouwde nieuwe auto-geur? Breng dan snel een bezoekje aan Excellent Carwash voor de buitenkant en poets de binnenkant zelf op met onze topproducten.

Topservice voor een schitterend resultaat: dat is waar wij voor staan!

Share