• Wasboxen & stofzuigerplein:
    24/7 geopend
  • Wasstraat:
    Ma–za: 08:00–18:00
    Zo: 10:00–18:00

Hoera, leuk nieuws! We hebben besloten om vanaf nu wekelijks een vrolijke blog te delen met jullie, onze gewaardeerde klanten. Hier lees je telkens de nieuwste updates, vermakelijke verhalen en alles wat we graag met jullie willen delen.

Voor deze allereerste blog hebben we speciaal voor jullie een verrassing in onze felbegeerde wasstraat! Onze wasboxen in Amsterdam staan immers bekend om de allerbeste service en sprankelend schone auto’s. Met ons hypermoderne materiaal en onze magische autoshampoos doen we er dan ook alles aan om jullie wagens glanzend te poetsen. Hoewel het soms drummen geblazen is om binnen te rijden, weten onze trouwe klanten dat het wachten de moeite waard is.

Welnu, deze week hebben we in onze wasstraat iets extra feestelijks voor jullie in petto. Speciaal voor de gezellige decembermaand is ons autoshampoo namelijk… tromgeroffel… blauw gekleurd! Is dat nu leuk of is dat leuk? Het ruikt ook nog eens heerlijk. We hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan die vrolijke kleur als wij.

En het wordt nog beter! De eerste reacties van onze vaste klanten zijn lovend. Ze noemen het een verfrissende ervaring en eentje die je auto zeker een feestelijke uitstraling geeft. Dus kom snel langs en laat je in de watten leggen door onze kleurrijke wasbeurt! We kijken er al naar uit!

Share