• Wasboxen & stofzuigerplein:
    24/7 geopend
  • Wasstraat:
    Ma–za: 08:00–18:00
    Zo: 10:00–18:00

Laatst kwam er een trouwe klant van onze wasstraat Excellent Carwash binnenrijden. Mevrouw reed voorzichtig naar binnen in haar oude auto die er behoorlijk verwaarloosd uitzag. We kennen mevrouw al jaren als een vaste klant, maar deze keer was haar auto in een veel slechtere staat dan we van haar gewend zijn. Het was duidelijk dat de auto al een hele tijd niet gewassen was en er hing een vieze grijze waas over de carrosserie.

Mevrouw komt meestal samen met haar kleinzoon naar onze wasstraat om te kijken hoe de auto’s gewassen worden. Haar kleinzoon vindt het geweldig om al die mooie glimmende auto’s te zien en is gefascineerd door het wasproces. Dit keer was mevrouw echter alleen. Toen we vroegen waarom haar auto er zo vervuild uitzag, gaf ze eerlijk toe dat ze het zelf niet durfde aan om hem te wassen omdat hij er zo smerig uitzag na maandenlang buiten geparkeerd te hebben gestaan.

Wij hebben mevrouw uiteraard direct aangeboden om haar te helpen. Eén van onze medewerkers heeft de auto vervolgens grondig met de hand gewassen, geschrobd en gepoetst. Daarna hebben we hem nog eens door onze wasstraat gehaald zodat hij weer glansde alsof hij fabrieksnieuw was! Het was hartverwarmend om te zien hoe dankbaar en opgelucht mevrouw was toen ze haar compleet schone auto terugkreeg. Om het helemaal gemakkelijk voor haar te maken, zijn we er zelfs nog even mee door de wasstraat gereden zodat ze zelf nergens last van had.

Het doet me altijd veel deugd om te zien dat dit soort ogenschijnlijk kleine persoonlijke services zo’n groot positief effect kunnen hebben op onze klanten. Mevrouw reed met een brede glimlach op haar gezicht en zichtbaar opgelucht weer naar huis in haar spiksplinternieuw ogende auto. Dit is precies waarom ik dit werk zo leuk vind – je kunt echt het verschil maken voor mensen door ze met plezier te helpen. En de dankbaarheid die je dan terugkrijgt is onbetaalbaar!

Ik hoop dat deze positieve ervaring mevrouw stimuleert om vaker langs te komen, hopelijk dan weer samen met haar kleinzoon. Wij staan in ieder geval altijd klaar om al onze trouwe klanten op deze manier te helpen. De glimlach op hun gezicht maakt een hoop extra moeite meer dan waard!

Share