• Wasboxen & stofzuigerplein:
    24/7 geopend
  • Wasstraat:
    Ma–za: 08:00–18:00
    Zo: 10:00–18:00

Lieve vierwieler-vrienden,

Wat een weerkantje deze week! De zomerzonnestralen dansten vrolijk op de lakkleuren van jullie geliefde vierwielers. Onze wassers hebben hun best gedaan om elke auto tot een glanzende diamant om te toveren.

Maar pas op, want moeders natuur had ook een paar uitdagingen voor ons in petto! Een onverwachte scheur in onze silo zak zorgde voor wat opschudding, maar dankzij de snelle hulp van onze superhelden van Bruine de Bruin konden we de problemen snel de wereld uit spoelen.

De vliegenplaag was ook weer van de partij dit seizoen. Hun kleine lijkjes deden hun uiterste best om onze ruiten te versieren. Gelukkig kon onze chemische tovenaar Dr Stoecker ze met een magisch brouwsel verjagen. Weg waren ze, als sneeuw voor de zon!

Door jullie niet-aflatende steun en onze vastberadenheid om elke auto tot in de puntjes te verwennen, was het een geslaagde week vol glimmende successen. We staan te popelen om ook de komende dagen weer onze wassende kunsten op jullie bolides los te laten!

Laten we samen een feestje bouwen, met onze enthousiaste wassershanden en jullie stralende vierwielers als de hoofdrolspelers!

Carwash Excellent – Waar water, zeem en passie samenkomen

Share